קורסים זמינים

מעבדה באנליזה: מזון וחומרים ביולוגיים - חורף - 00064326

  • מורה: פאדיה זכנון
  • מורה: אילת פישמן

שיטות אנליטיות בביוטכנולוגיה ומזון - חורף - 00064324

  • מורה: עומר יחזקאלי
  • מורה: אילת פישמן
  • מורה: עדי שלם

ביואינפורמטיקה של סרטן - חורף - 00066529

  • מורה: יוסף מרובקה

ביולוגיה סינתטית - חורף - 00066526

  • מורה: רועי עמית

יזמות בהנדסת ביוטכנולוגיה ומזון - חורף - 00066525

  • מורה: תמי מירון

מיקרוביולוגיה של פתוגנים - חורף - 00066418

  • מורה: סימה ירון

ביורוקחות - פרמקולוגיה והובלה - חורף - 00066333

  • מורה: בעז מזרחי

הערכת מזון באמצעות החושים - חורף - 00066230

  • מורה: חנה פלג

אריזה וחיי מדף, מזון ומוצרים - חורף - 00066217

  • מורה: אסתר סגל
  • מורה: אבי שפיגלמן

תזונה - חורף - 00064615

  • מורה: אסתר מירון-הולץ

מבוא לביוטכנולוגיה מולקולרית - חורף - 00064523

  • מורה: יובל שוהם

מבוא להנ. ביוטכנולוגיה ומזון - חורף - 00064522

  • מורה: אורי לזמס
  • מורה: רועי עמית

תהליכי יסוד בביוטכנולוגיה - חורף - 00064509

  • מורה: יובל שוהם

ביוטכנולוגיה מולקולרית - חורף - 00064507

  • מורה: יצחק רייזל

מיקרוביולוגיה של מזון - חורף - 00064420

  • מורה: זויה אוקון
  • מורה: יחזקאל קשי

מע.בהנ. תהליכים וחומרים ביולוגיים - חורף - 00064239

  • מורה: אורי לזמס

טכנולוגיה של מזון - חורף - 00064212

  • מורה: אבי שפיגלמן

תכן מפעלים - חורף - 00064119

  • מורה: פנחס שלומאי

תופעות מעבר חום - חורף - 00064117

  • מורה: מאיה דוידוביץ-פנחס

תרמודינמיקה בהנ.ביוטכנולוג.ומזון - חורף - 00064106

  • מורה: דן ברכה